Leef Licht!

Op dit moment is er helaas een cliëntenstop bij pedicurepraktijk Leef Licht!

Uw voeten zijn in goede handen bij de pedicure.

Voor het goed functioneren van ons lichaam zijn wij voor een groot deel afhankelijk van onze voeten. Gemiddeld lopen wij in ons leven 255.000 km. Dat is zo’n 5 keer de wereld rond. Als ons lichaam niet in balans is door verkeerde houding of verkeerd looppatroon kunnen er allerlei klachten optreden. Voet-, knie-, rug-, schouder-, nekproblemen en ook hoofdpijn kan het gevolg zijn. U kunt een pedicure bezoeken voor de verzorging van gezonde en/of problematische voeten. Veel van bovenstaande problemen kunnen voorkomen worden doordat u een pedicure bezoekt. Zij kan u ook adviseren over het verzorgen van uw voeten en u schoenadvies geven.

Over mij

Ik ben sinds januari 2002 werkzaam als pedicure nadat ik 15 jaar in de verpleging heb gewerkt in de psychogeriatrie en in de wijkverpleging.

In 2009 heb ik de specialisatie voor de diabetische voet gehaald in 2013 de nagelbeugeltechniek en in 2016 medical taping. Elk jaar volg ik verschillende cursussen, workshops en lezingen om mijn kennis op peil te houden en bezoek ik beurzen om op de hoogte te blijven van alle noviteiten. Ik ben lid van de brancheorganisatie voor pedicures, provoet. Mijn hoofddoel is dat elke cliënt tevreden en ontspannen mijn praktijk weer verlaat. Tijdens de behandeling geniet u tijdens de behandeling van een lekker kopje koffie/thee, rustgevende muziek en de heerlijke geuren van de verzorgende producten.

De behandeling

Een normale voetbehandeling duurt ca. 40 minuten en wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage. Ik werk met een motor met nattechniek, dit zorgt voor een pijnloze behandeling, en het is aangetoond in verschillende onderzoeken, dat met deze techniek het eelt minder hard aangroeit dan bij andere technieken. In de praktijk kunt u óók terecht voor het reguleren van de nagelplaat, en voetcosmetische aspecten als nagels lakken en nail art.

Tips voor het gezond houden van uw voeten

  • Was uw voeten zonder zeep.
  • Droog uw voeten goed af, vooral tussen de tenen (dit gaat goed met een tissue).
  • Gebruik een goede crème die bij uw huid(problemen) past.
  • Verwen uw voeten 1x in de week met een voetenbadje (niet langer dan 10 minuten) en een lekker voetenmasker of een lanoline pakking.
  • Draag goed passende sokken die transpiratievocht op kunnen nemen.
  • Laat een schoen goed aanmeten bij een schoenenzaak (zowel lengte als breeedtemaat).
  • Denk aan: hak niet hoger dan 3 cm, goede demping, goed ademend materiaal, stevige omsluiting van de hiel
  • Wissel uw schoenen minimaal om de 2 dagen zodat ze goed kunnen drogen.
  • Draag schoenen die u draagt om te sporten uitsluitend om te sporten.
  • Vergeet niet uw podologenzolen mee als u nieuwe schoenen gaat kopen

Tarieven

Behandeling tot 40 minuten € 30

Behandeling tot 20 minuten € 23

Schimmelbehandeling € 6

Nagelbeugel € 5

Nail art €  10

Medical taping € 10

Afspraak

Behandeling uitsluitend op afspraak.

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag

Telefoon: 06-152 865 74 (vanuit duitsland 0031 – 615 286 574)

E-mail: natalie@leefaanhetwater.nl

Start met typen en druk op enter om te zoeken