Het ontstaan van Leef!

In de afgelopen jaren hebben Rinny en Natalie drie keer de Wellnessbeurs georganiseerd in Millingen aan de Rijn die ruim 500 bezoekers per keer trok. Deze samenwerking beviel hen zo goed dat de droom ontstond om samen een wellness/welzijn praktijk op te kunnen starten. Tijdens de zoektocht naar een geschikt huurpand kwam de locatie aan de Rijndijk te koop. Rinny en haar man Leo besloten dit pand te kopen en de ruimtes onder in het souterrain, een voormalige tandartspraktijk, te gaan verhuren.
Leef! was geboren…

Vol energie en passie hebben Rinny en Natalie zich gestort op het opzetten van het bedrijf en er volgden vele brainstormsessies, dinertjes, lunches en vergaderingen om alles te organiseren. En als vanzelf kwam er van alles op hun pad, goede ideeën, fijne mensen (bekend en onbekend), mooie producten etc. Met de klushulp van Karel, Leo, Jim en Hans hebben we 3 prachtige behandelruimtes en een leefkeuken gerealiseerd. Vanuit de behandelruimtes gaan verschillende therapeuten werken in hun eigen vakgebied en vanuit de leefkeuken wordt door professionals vanaf medio september 2017 workshops, lezingen en arrangementen gegeven op het gebied van welzijn. Hou hiervoor onze facebookpagina en website in de gaten! In onze leefkeuken staat elke dag de koffie en thee voor u klaar en tussen 12.00 en 13.00 (op dinsdag, woensdag en donderdag) mag u altijd even binnen wandelen voor een praatje aan de keukentafel.

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met ondernemers uit de regio en proberen hen waar mogelijk is te betrekken bij onze activiteiten. Ons doel: laagdrempelige luxe voor een ieder die aandacht wil geven aan zichzelf. Onze visie: professionele zorg voor de mens in zijn geheel. 27 & 28 mei opende Leef! voor de eerste keer haar deuren voor publiek tijdens een druk openingsweekend ondanks de eerste tropisch warme dagen van 2017. Vanaf 1 juni 2017 mochten wij onze cliënten welkom heten bij Leef!
Wilt U één van onze collega’s bezoeken, maak dan een afspraak via de individuele telefoonnummers of e-mailadressen op deze website. U bent van harte welkom bij Leef!

Start met typen en druk op enter om te zoeken