Leef en Geniet!

Mijn naam is Carien Cremers (1964). Tijdens mijn opleiding Gezondheidskunde/Huishoudkunde aan de lerarenopleiding raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de gezondheid en het welzijn van mensen. En de vele facetten die hierbij een rol kunnen spelen. Massage is altijd een hobby geweest. Na de lerarenopleiding ben ik de opleiding sportmassage gaan volgen. Goed om deze massagetechnieken onder de knie te krijgen. En goed om te kunnen inzetten voor ontspannende massages.
Altijd is werken met mensen in mijn loopbaan belangrijk geweest. En nog steeds begeleid ik mensen met een beperking in hun thuissituatie. Uitgangspunt hierbij is altijd wat kan en wil een persoon in de situatie waarin hij of zij zit.
Naast dit werk ben ik blijven masseren in mijn vrije tijd. Ik heb 2 jaar in India gewoond en gewerkt en heb daar naast het werk met verschillende aspecten van de Ayurveda kennis gemaakt. Na India ben ik de opleiding tot Ayurvedisch massagetherapeut gaan volgen in Nijmegen en een aantal jaren daarna de opleiding tot Ayurvedisch voedingstherapeut aan de Ayurvedische Opleiding Amsterdam.

Mijn werkwijze
Er zijn verschillende mogelijkheden voor een ayurvedische massage. Het belangrijkste aspect voor de meeste van deze massages is dat er gewerkt wordt met warme kruidenolie. In eerste instantie kies ik voor een olie die voor iedereen goed te verdragen is. Mochten er therapeutische klachten zijn dan kan er voor een vervolgsessie gekozen worden voor een meer specifiekere kruidenolie. De massage is ontspannend voor lichaam en geest. Het is fijn om na een massage de rest van de dag het rustig aan te kunnen doen, zodat de massage kan doorwerken.

• Draag vooral wat oudere kleding, de olie kan afgeven op je kleding.
• Een algehele lichaamsmassage duurt 75 minuten
• Voor de mensen die een gehele massage te veel vinden is er de rustgevende hand-voet-hoofd-massage waarbij de kleding grotendeels aan kan blijven.
• Een Voet-Hoofd-Hand-massage duurt 55 minuten
• Op vrijdagen zal ik aanwezig zijn bij Leef! Er is ook de mogelijkheid om op woensdagavond of donderdag een afspraak te maken.

Tarieven
Algehele massage 75 minuten € 80,00
Voet-Hoofd-Hand-massage 55 minuten € 55,00

Contact
Carien Cremers
Telefoon 0639204374
E-mailadres carien@leefaanhetwater.nl

Start met typen en druk op enter om te zoeken